Svenska Branschmagasinet AC-service - Luftkonditionering i din bil

AC-service - Luftkonditionering i din bil

ac-service

Allt i bilen kräver underhåll, och det är aldrig billigt att ha en bil, och ännu dyrare blir det när du använder den dagligen. Förutom att bilen sjunker kraftigt i värde efter bara de första kilometrarna du kört med den, så tillkommer alla kostnader för underhåll som kontinuerligt måste utföras, för att olika delar och funktioner ska fungera utan problem. Detta gäller allt från oljebyte, olika filter, bromsklossar till den trevliga luftkonditioneringen i din bil som du tycker så mycket om och använder under årets varmaste period.

Du hittar även billig dragkrok hos Dragkroksproffset.

När det gäller underhåll av luftkonditionering så är det något som kallas för AC-service som gäller. Detta uttryck härstammar från engelska och betyder air condition, vilket motsvara luftkonditionering på svenska. AC-service kan fås på många bilverkstäder som har kunskap om alla delar av bilar, samt har den utrustning som behövs.

När är det dags att utföra en AC-service

Hur ska du veta när det är dags att göra underhåll på din luftkonditionering i bilen? Jo, i form av en professionell ac-service. Egentligen så behöver du inga kunskaper alls för att veta när detta är dags, utan det visar sig helt enkelt genom att din luftkonditionering tappar i funktion och inte längre ger dig den kyla och komfort som den tidigare har gjort. Generellt sett så kan du också räkna med att mellan cirka fem till tio procent av kylmedlet försvinner varje år, vilket gör att det minst var femte år är dags att utföra en AC-service, för att vara på den säkra sidan mot andra saker som även kan medföra skador på din luftkonditionerings funktion.

Hos Kungsbacka Fordonsjour hittar du professionell AC-service

Om du bor i närheten av, eller är på genomresa nära Kungsbacka, och säkerligen vet med dig att det är dags att utföra en AC-service, så blir ditt naturliga val Kungsbacka Fordonsjour. Här får du AC-service av erfarna och professionella AC-tekniker, som vet hur det går till att utföra underhåll, samt reparera alla typer av luftkonditioneringen i bilen. Genom att kontakta Kungsbacka Fordonsjour, så gör du ett medvetet val som kommer att visa sig i att din luftkonditionering ger en bättre effekt och håller flera år längre, än vad den annars hade gjort. Det bästa med AC-service från Kungsbacka Fordonsjour är att du kan få den var som helst och när som helst, då de via sin jourbil kan besöka dig på plats dygnet runt och utföra en professionell AC-service på bara någon timme.

9 Sep 2015