Svenska Branschmagasinet Bra tandvård till bra priser

Bra tandvård till bra priser

Man måste inte betala vad som helst för tandvård och det inte ens när det handlar om implantat. Den moderna tekniken gör det möjligt att jobba på ett effektivt sätt och som patient så kan man faktiskt vara kräsen trots att man kräver lägre priser för de bästa behandlingarna. Hos Denteam AB i Malmö så finner du kombinationen av låga priser och hög kvalitet vilket kan låta som en ren omöjlighet. Det är det dock inte och då du besöker deras hemsida nedan så kommer du att förstå varför. Man har helt enkelt bestämt sig för att erbjuda Malmöbor en smart lösning där en del av priserna ligger rejält under det som annars är standard på andra tandläkarkliniker i Malmö. 

Tandläkare med patient

Fler tips på bra tandläkare:

## INVALID RSS URL: https://n.nu/rss.php?language=svenska&show=all&items=7&sortby=linkregtime&owner=3786&category=12 ##

Tandvård som man har råd med

Det är mycket viktigt med tandvård som man har råd med. Att tekniken med implantat har kommit så långt hjälper ju knappast den som inte kan betala det som så många tandvårdskliniker begär för den här typen av tandvård. Hos Denteam AB så ligger priser åtskilliga procent under det som är normen även på viktiga behandlingar som kronor och implantat. Det här gör att du kan se fram emot tänder som går att äta och le med för resten av livet, detta utan att det hela ska behöva kosta mer än vad du egentligen har råd med.

Kvaliteten får inte försämras

Det är förstås viktigt att lägre priser inte betyder lägre kvalitet och det här är något som Denteam är mycket noga med att klargöra. Genom att förhandla med leverantörer så har man lyckats få ner priser på material och det här speglas i de priser som du som patient blir erbjuden. Du får alltså de bästa materialen, den senaste tekniken och tandvård som är lyhörd och känslig till ett mycket lägre pris, så när det blir dags att gå till tandläkaren för nästa undersökning så bör du ta en titt på Denteam AB för att se hur de kan hjälpa dig med din munhälsa.

Eller läs en artikel till i samma ämne på siteartmag

7 Oct 2013