Svenska Branschmagasinet Elektroniska cigaretter

Elektroniska cigaretter

 

Vad är egentligen en e cigg för något? Jo, det är en elektronisk cigarett som man kan använda som ett substitut för vanliga cigaretter och de kan även användas om du vill försöka sluta att röka helt och hållet. Hälsan kommer bli bättre med en e-cigg då de inte är lika farliga för dig som vanliga cigaretter är.

Hur funkar det egentligen?

Om du är nyfiken på testa e cigaretter så kan du beställa ett smidigt startpaket. Med hjälp av den kommer du smidigt igång. Skillnaden mellan en e-cigarett och en vanlig cigarett är att e-cigaretten avger ånga istället för rök som kommer från vanliga cigaretter som är skadligt för dig. E-cigaretten består av ett batteri, en vätskebehållare fylld med smaksatt olja som kallas e-juice och en förångare som gör att värme skapas. Det är värmen som gör att e-juicen blir till ånga som man sedan drar in i lungorna i stället för rök. Det finns flera smaker att välja på när det gäller e-juicen

  • Fruktiga smaker
  • Vanlig tobakssmak
  • lakrits
  • mint

Du kommer att känna en stor skillnad genom att gå över till e-cigg, dels då det blir lättare att sluta röka, du kan röka inomhus och det kommer att bli billigare för dig i slutändan..

Kan man använda den vart som helst?

Med en e-cigarett kan du röka var du vill eftersom det inte besvärar någon annan så som vanliga cigaretter kan göra. Det är inte någon farlig rök som avges och den luktar inte heller direkt mycket. Vissa smaker kan lukta precis när du tar ett bloss, men det är ofta goda dofter som frukt eller vanilj. Du slipper fimpar som stinker, och du riskerar inte att sätta eld på något av misstag. Du kommer att sluta att lukta vanlig cigarett och nikotin med genom att gå över helt till e-cigg. Fingrar och tänder som har blivit missfärgade har nu en chans att återhämta sig och du kommer att lukta gott och fräscht.

5 Dec 2014