Svenska Branschmagasinet Hemstädning är toppen

Hemstädning är toppen

Jag har mycket att göra under mina dagar. Jag har ett arbete som tar upp mycket av min tid och när det väl är fritid så som eftermiddagar och helger så har jag annat jag vill göra än att städa. Därför har jag gjort så att jag har anlitat en städfirma i Stockholm. Med deras hjälp får jag ett hem som är välstädat och tid att göra andra saker på min fria tid. Det enda jag ångrar är att jag inte bokade in att ha hemstädning mycket tidigare i mitt liv. Jag blev rekommenderad av en vän att testa att få mitt hem städat av en städfirma och det var nog det bästa råd jag har fått.

Vad man får med hemstädning

Om du också funderar på detta med hemstädning i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera dig att i alla fall testa Städenergi AB. Med deras hemstädning får du bland annat detta:

  • Du kan själv skräddarsy hur städningen ska se ut
  • Du får besked direkt via mail eller sms när städningen är gjord med information om vem som städat, vad som är städat och hur lång tid det tog
  • Du får 15 % rabatt på deras andra tjänster de erbjuder så som fönsterputsning och flyttstädning
  • De innehar både F-skattesedel och kollektivavtal
  • Du sparar tid och får ett välstädat hem

Provstädning

Om du är intresserad av få ditt hem städat så kan du boka en så kallad provstädning. De har som målsättning att din hemstädning ska utföras inom två veckor från att du bokade den. Efter att du har fått testa på tjänsten kan du välja att boka ett städabonnemang hos dem om du är nöjd. Ett sådant abonnemang innebär att de kontinuerligt kommer hem till dig och städar på en dag som ni gemensamt bestämmer.

14 Nov 2014