Svenska Branschmagasinet Kemtvätt är underskattat

Kemtvätt är underskattat

Vad gör man när älsklingskjortan blir förstörd? 

Var på sensexa i förra veckan när jag fick d.v.s olika drinkar på min vita skjorta. Planen var att vi skulle överraska arbetskamraten direkt efter jobb. Ta honom till en hyrd festlokal för att där ha lite underhållning. Som vanligt så brukar det gå ganska vilt på denna typen av fester, och hade jag tänkt till så borde jag vetat bättre än att inte ta en av de dyraste skjortorna, som även var den jag gillar mest.

 

kemtvätt lund

Fixa det själv eller lämna in den på kemtvätt i Lund?

Alla pratar om att Vanish ska vara så bra men av någon anledning så har det aldrig funkat så vidare bra för mig, förutom på de allra enklaste fläckarna. Har aldrig testa kemtvätt tidigare, troligtvis på grund av att det låter dyrt. Men i detta fallet så bestämde jag mig för att leta upp en kemtvätt i Lund och hittade då Limhamns kemomat. Det får kosta vad det kostar..

Är supernöjd med resultatet!

Efter att jag undersökt skjortan där fläcken var tidigare så kan jag inte på något vis se någon skymt av den. Helt super! värt var enda krona att lämna in den på en kemtvätt. Fick den även strykt på ett sätt jag aldrig själv skulle lyckas med. Jag var väldigt förvånad över tiden det tog från det att jag lämna in den till att jag kunde hämta den. På mindre än en dag så var skjortan som ny från det att jag lämnat in de på kemtvätten i Lund. Det jag gillar med servicen var att man fick ett SMS direkt när ens tvätt är klar. Det kallar jag god service hos en kemtvätt.

Att lämna tvätt på kemtvätt är underskattat

Men tanke på den tid man ibland kan lägga ner för att få en viss tvätt klar till ett ändamål som man tänkt sig. Jag vet inte hur många gånger man står framför garderoben och tänker -”nu skulle jag haft skjortan och de par byxor som ligger i tvätten", som man aldrig skulle hinna tvätta eller stryka. I många av dessa fall så kan en kemtvätt vara räddningen. Många erbjuder jour, men då brukar det kosta lite mer, men det är det värt. 

17 Sep 2014