Svenska Branschmagasinet Kontor & Konferens på Turning Torso

Kontor & Konferens på Turning Torso

Kontor & Konferens på Turning Torso

Det finns ingen annan byggnad i Malmö stad som väcker större intresse än Turning Torso – det är fullkomligt unikt i sitt slag och syns långväga ifrån. Att vistas i Turning Torso ger svindlande känslor av välbehag och idag kan egentligen vem som helst spendera mer eller mindre av sin tid här – om man önskar. Man kan hyra in sin kontorsverksamhet i lokalerna med oslagbar utsikt, eller så kan man förlägga den viktiga konferensen här. Det är ett garanterat uppskattat drag.

Konferens Malmö | Kontor Malmö | Kontorshotell Malmö

Konferens

Turning Torsos konferenslokaler ligger högst upp i detta vridna tornhus, som faktiskt stoltserar med titeln norra Europas högsta byggnad. En konferens här känns lyxig och extravagant och utsikten över Malmö och Öresund 169 meter upp i luften är obetalbar. En konferens, eller ett möte av vilket slag som helst, får en extra dimension av flärd och inspiration om den hålls här – lokalerna andas stilren lyx, påkostad bekvämlighet och högtflygande ambitioner.

Även events, fester och sammankomster av olika slag välkomnas, Turning Torso är flexibelt och välvilligt för att den som önskar göra sitt evenemang till något långt utöver det vanliga ska känna sig mer än tillfredsställd.

Kontor

Den kontorsförlagda verksamhet som känner att den förtjänar extra uppmärksamhet, högt i tak, luftig och inspirerande miljö och en utsikt att hämta inspiration från när helst man behöver, gör helt rätt i att hyra in sig i en av Turning Torsos kontorsutrymmen. Detta är platsen för hungriga, självsäkra företag med stora ambitioner, som vill synas och ta mycket plats.

Det finns många olika lösningar för den som behöver ett kontorsutrymme, här finns lösningar för upp till 200 m2. Stilren och bekväm inredning, modern belysning och bekväma faciliteter som kök och toalett står på menyn. Dessutom får man en oslagbar reklampelare om man hyr en kontorslokal här – vem vet inte var Turning Torso ligger? Aldrig mer kommer en vägbeskrivning att behöva förklaras.

Möten blir mer spännande här och ambitionsnivån höjs garanterat inom verksamheten. Detta är helt klart platsen att bedriva kontorsverksamhet från om man siktar högt.

Kontorshotell

Arbetar du solo? Eller tillhör du ett litet, sammansvetsat team av bara några få kompanjoner? Vill du ändå ha en fräsch, modern och högklassig lokal att arbeta från? Då är Turning Torsos kontorshotell förmodligen precis vad du letar efter. Här kan du hyra in dig i ett eget rum på 8 m2, där du i lugn och ro kan arbeta i ljus, luftig och inspirationsrik miljö. Du får dela köks- och toalettfaciliteter med andra som hyr in sig i hotellet och här finns en receptionist som tar emot dina eventuella besökare på ett proffsigt sätt – dygnet runt.

Skulle du någon gång behöva hålla möten eller konferenser så finns det gott om utrymmen som skräddarsytts för detta. Turning Torso är lika flexibel i sina koncept som i sin arkitektur – här är möjligheterna oändliga.

23 Sep 2014