Svenska Branschmagasinet Ledstaplare - för trånga utrymmen

Ledstaplare - för trånga utrymmen

ledstaplare.com hittar du ledstaplar som är effektiva och idealiska för att användas i små, smala och trånga utrymmen om du har saker du behöver flytta på eller ta fram. En ledstaplare gör att du kan utföra ditt arbete på ett bra sätt, men framförallt på ett säkert sätt. Det underlättar för dig, du slipper tänka på att lyfta själv och det går fortare. Även om du inte tidigare är van att köra truck, så är ledstaplare mycket enkelt att använda! De ledstaplare som du hittar hos Lagergiganten är säkra, moderna och har smarta skydd mot klämrisker. Multifunktionshandtag och säkerhetsbrytare gör dem extra säkra att använda.

Komplettera med andra redskap

Lagergiganten finns det inte bara ledstaplare utan även andra varianter av truckar. Dessutom hittar du andra redskap, maskiner och verktyg som du kan ha behov av. Lagergigantens sortiment är stort och du kan med största sannolikhet hitta det du behöver här både till lager och till verkstad. De erbjuder bland annat produkter inom: 

  • Arbetskorgar
  • Fatpallar
  • Påkörningsskydd
  • Pallburar
  • Lager- och verkstadsinredning

Öka effektiviseringen på din arbetsplats med produkter från Lagergiganten! 

Vad får du hos Lagergiganten

Hos Lagergiganten får du bland annat Sveriges största sortiment inom materialhantering. Du får även garanti på hela sortimentet mellan 1-5 år och prenumererar du på nyhetsbrevet så får du tillgång till förmånliga erbjudanden varje vecka. Lagergiganten har snabba leveranser via DHL och du kan dessutom spåra dem hela vägen från lager till dig. Du slipper fakturaavgifter hos Lagergiganten och handlar du över en viss summa så betalar du ingen frakt. Företag kan få delbetalning på sin beställning. Du har även tillgång till en kundtjänst med generösa öppettider som hjälper dig med allt från frågor till att lägga en beställning. Lagergiganten finns även på Facebook och Twitter.

16 Apr 2015