Svenska Branschmagasinet När du ska köpa en ny säng

När du ska köpa en ny säng

Att köpa en ny säng är inte allt det enklaste. Dock är det en viktig investering att göra. Vi tillbringar så mycket som en tredjedel av våra liv i våra sängar. Om du vill satsa på att köpa en ny så ska du titta på sängar hos WeGot. De har sängar i alla prisklasser och modeller. Det finns både mjuka och hårda sängar och även de som är mitt i mellan. För dig som ligger och sover på rygg eller på sidan så rekommenderas en mjukare och följsammare säng. För dig som trivs att sova på mage så är en hård säng att föredra. Fundera även över om du vill ha en vanlig säng, eller en kontinentalsäng. Titta på WeGots hemsida, eller besök dem i Malmö och testligg sängarna på plats.

Inredning ditt sovrummet

WeGot har även inredning till sovrummet så passa på att köpa det med när du ändå köper en säng. Passa även på att kolla in bäddmadrasser och sänggavlar när du ändå håller på. Kuddar, täcken och filtar är också något som finns hos WeGot. Dessutom erbjuder de även soffor, sidobord, matbord, matstolar, lampor, utemöbler och mycket mer.

Hur väljer man rätt säng?

Var tredje svensk sover dåligt i den säng de har. Då är det bra att byta till en annan säng, vilket kan åtgärda detta. Ett av tipsen är att prata med kunnig personal på olika möbelaffärer och ett annat är att testa så många olika sängar som möjligt. Se till att testa sängen utan bäddmadrass för att verkligen känna hur den känns.

2 Mar 2016