Svenska Branschmagasinet Plåtslageri i Stockholm

Plåtslageri i Stockholm

När man hör ordet plåtslagare är det lätt att se en person framför sig som står och slår med en slägga eller hammare på plåt. Det händer också givetvis men att vara plåtslagare handlar mer om att klippa, skära, bocka och anpassa plåtar för olika ändamål.

  • Specialdesignade hängrännor
  • Plåt runt skorstenar
  • Kompletta plåttak
  • Tätningar

Detta är bara en liten del av vad en plåtslagare jobbar med idag. Söker du efter en plåtslagare i Stockholm och vill ha både kvalitet och en bra relation så kan vi på Svenska Branschmagasinet rekommendera BTF Plåtslageri som är ett familjeägt företag som arbetar inom hela Stockholmsområdet. 

Bra Tak och Fasad Hult AB

BTF Plåtslageri heter Bra Tak och Fasad Hult AB. De är specialiserade på just tak- och fasadarbeten och har jobbat med detta sedan 1997. Med erkända och välkända produkter och samarbetspartners får du alltid bra kvalitet på utförda jobb. 

Utöver att lägga nya tak, renovera tak, utföra tätskiktsarbeten och tillverka specialanpassade plåtdetaljer så erbjuder de även snöröjning i Stockholm. Har du behov av att få bort snö i vinter så kan BTF Plåtslageri röja snö både på marken och på tak. 

Du når dem enklast genom att besöka dem via vår länk ovan. Du kan där skicka ett meddelande så återkommer de så fort de kan. Vill du hellre skicka ett mejl så kan du göra det genom att klicka på deras mejladress som du finner längst ner på deras hemsida. 

20 aug 2021