Svenska Branschmagasinet Städ & Golvteknik AB - Ditt städföretag

Städ & Golvteknik AB - Ditt städföretag

städföretag i göteborg

När det är dags för dig att anlita ett städföretag är det en fördel om du vänder dig till ett städföretag som har valt att rikta in sig på just det område som du vill ha städat. Detta tyder nämligen på att de har erfarenhet av detta och därav kan arbeta mer effektivt. Det är givetvis inget måste men det effektiviserar din städning så att du alltid kan vara stolt över dina rena lokaler. Om du har ett kommersiellt företag ska du vända dig till Städ & Golvteknik AB. De har nämligen över 15 års erfarenhet av att ta hand om golv samt lokaler där det rör sig mycket människor.

De är även specialiserade inom städning av rulltrappor. Därav bör de vara ditt självklara val när du vill ha hjälp med att städa din butik eller en större galleria. Det är även ett bra val för dig som har ett exklusivt hotell där du vill att golvet alltid ska blänka och välkomna dina gäster. Du har givetvis annan städpersonal till rummen och de mindre lokalerna, men entrén kan behöva en städning utöver det vanliga för att ge ett fantastiskt intryck som dina gäster kan komma ihåg under en lång tid framöver.

Rena lokaler

Rena lokaler är ett måste för ett företag, då detta säger väldigt mycket om deras ansvarskänsla. Smutsiga lokaler på ett glamoröst företag gör dessvärre snabbt att det känns sunkigt och att känslan som företaget egentligen vill ge är obefintlig. Städ & Golvteknik AB är specialiserade på trappor, hotell, hallar, tåg, rulltrappor och byggarbetsplatser. Detta är de områden som de är utomordentligt bra på. Även om du vill ha hjälp med andra områden kan du höra av dig till dem för att se vad de kan göra för dig.

Städning är en tjänst som ingår i RUT-avdraget, vilket innebär att det inte behöver bli en väldigt dyr historia för dig som företag. Tvärtom kan det till och med vara lönsamt, då tid är pengar och du kommer att få mer tid över till att göra annat som du är mycket bättre på än att städa samtidigt som dina lokaler är skinande rena och ger dina kunder ett bestående intryck. Detta är helt enkelt en tjänst du inte har råd att gå miste om. När du anlitar Städ & Golvteknik AB kommer ditt intresse som kund alltid att komma i första hand och du kommer att vara nöjd med det jobb som de utför.

28 Apr 2015