Svenska Branschmagasinet Utrustning för alla mottagningar

Utrustning för alla mottagningar

Bedriver du en verksamhet där du vill att din mottagning eller klinik ska uppfattas som seriös och trovärdig så bör du satsa på inredning och behandlingsutrustning som är av allra högsta klass. Att bli undersökt på en ostadig brits köpt på ett lågprisvaruhus är inte något som inger förtroende.

I en tid där sjukhus och kliniker är hårt belastade så måste man kunna lita på att behandlingsstolar och undersökningsbritsar håller måttet. Vi har därför tittat närmare på en seriös leverantör av sjukhusmöbler och annan utrustning. 

Bekvämt och säkert

Det är två ledord när det kommer till britsar, bänkar och behandlingsstolar. Det är också två ord som Swemed.se har med sig genom hela sitt sortiment. Det ska vara ergonomiskt utförande med hänsyn både till patient och personal. Företaget vi tittar in hos har fokus på just detta och är en av de anledningar som gör att vi mer än gärna kan rekommendera dem för alla typer av kliniker och mottagningar i Sverige. 

Skäl att välja Swemed

  • Bekvämlighet
  • Erbjuder allt från avancerade elektriska modeller till enklare manuella
  • Hög säkerhet
  • Bra service
  • Samarbetar med ett flertal kända sjukhus och kliniker

De är helt enkelt experter på det här med inredning som är anpassad för sjukvård och vill du ha utrustning som du känner att du kan lita på så är detta ett företag du kan vända dig till. De hjälper gärna till genom att svara på dina frågor, och kan också komma med förslag på vilken typ av utrustning som passar din verksamhet bäst. 

13 May 2020